Ilgasis savaitgalis 2

Nedidelis update ir dar keletas foto. Džiaugiuosi palaidojęs tuos vamzdžius :) Sulikvidavus tuos apkasus, net nušvito svetainė.

Liko matyti tik tamsesni takeliai, kur slepiasi vamzdynas.


Vėl pasijuto, kad yra erdvės tame name. Buvau jau primiršęs :)


Pasišviesdamas žibintuvėliu pažvelgiau į vamzdį, kuris kyšo išvestas iš namo. Norėjau pamatyti, ar užvertus žemes nesusiplojo vamzdžiai. Atrodo, kad ne :) Čia sugebėjau nufotografuoti su telefonu.

Žemių likučius suvežiau ir suverčiau aplink pamatą. Ten buvo duobės ir kaupdavosi vanduo, balos. Vis nauda.

O tai darbelis, kurį nudirbo mano prietėlis Evaldas: tinkleliu apkalė tarpą tarp stogo ir sienų. Paukščiai nebeįlys, o ir ventiliacija bus. Žodžiu esu jam labai dėkingas už pagalbą :)

Komentarai

  1. žemių galėjai neskubėti išvežti - kažkiek grioviukai dar sukris...

    AtsakytiPanaikinti
  2. SVEIKAS, nespejau parasyti ir patarti,kad kanalizacijos vamzdziai negali buti ramstomi plytomis, akmenimis, o tik smeliu, ar smulkiu zvyru, is bedos zememis,nes zeme vaiksto, o per laika plytos pradildins vamzdzius, gal ir klystu,bet laikyk spygas kad po kokiu 10metu nereiktu sukti galvos kaip pakeisti vamzdzius.

    AtsakytiPanaikinti
  3. vamzdziai bijo ne pradilinimo, o to, kad akmenys ypac isalo zonoje linke kilti i pavirsiu ir jei po vamzdziu toks papuola po vamzdziu, tuomet gali sulauzyti vamzdi per keliolika metu. statau pats

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na, darbas jau padarytas. Tikiuosi laikys. Vamzdynas po namu, ten nebus įšalo zona. Tarp plytų gerai prigrūdau žemių. Ūkiškai mąstant turėtų viskas būti gerai. Na, laikas parodys.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Viskas bus gerai, bet lauke geriau plytų / akmenų tikrai nenaudok :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. O sia ziema jau sildysi nama, kad nebus isalo zonu? :) Siaip tai nemanau, kad kas nors tiems vamzdziams jau tokio atsitiks, o jei ir atsitiks, juk nepastebesi is karto :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nulinė kanalizacija: vamzdžiai atgulė į žemę

Pakalimai

3/4