Į sodybą JAU nutiestas Asfaltas!

Norėdamas prisiliesti, pajusti Europos sąjungos gėrybes, pulk ant kelių ir uždėk delnus ant šilto, ką tik išlieto asfalto :) Tą ir padariau. Vakar. Atvykau apsižvalgyti ir išvydau naujienų. Gaila nenufotografavau kaimo vaikų, kurie šypsodamiesi važinėjo dviračiais.

Atmosfera ir nuotaika priminė filmukę "Cars" natytą epizodą, kai Makvynas užbaigė asfaltuoti sugadintą kaimo keliuką ir sutemos visi išvažiavo pasivažynėti :D


O čia gėrio pabaiga, kaip tik ties mano sklypo pradžia. Na bet tai tik kol kas, nes asfaltas keliaus tolyn, dar kažkiek kilometrų. Bet vistiek smagumas :)



Na, o čia rekonstruota nuovaža. Sankryža ir įvažiavimas į sklypą. Jeigu pamenate, prieš metus įrengiau tai savo lėšomis. Tačiau maniškė nuovaža buvo suprojektuota ir įrengta pritaikant ją prie žvyrkelio. Tiesiant naująjį "greitkelį" ji jau nebetiko. Tad kelininkai ją rekonstravo: iškasė ir aukštino pralaidą (vamzdį), suformavo naujus kraštus ir šlaitus.


Čia iš kitos pusės. Tas griovys dar nematė lietaus :) įdomu kaip viskas "susiniveliuos"


O čia ta proga norėjau pasidžiaugti rezultatu, kurį davė pernai nuveikti žemės darbai. Darbelio turėjau nemažai, bet rezultatas džiugina :) Vietoj molio šlaitų (kurie dar kyšo viršuje), žaliuoja žalumynai


Tai kitas šlaitas, kurį "juodinau" paskiausiai.


O tai bendras vaizdelis. Kada nors kelią išgrysiu akmenimis ir darbelis bus baigtas.


O čia tai ką dariau pastarosiomis dienomis: "sutvarkyti" langai. Taip apipjausčiau Makrofleksus ir padažiau :) Ir paslėpiau nuo ardančių ultravioletinių spindulių.


"Sutvarkyti" valgomojo langai. Ir atsispindintys toliai.


Nulinė kanalizacija. NAujo tiek, kad radau Kaune didmenininkus GERUNDA, kurie kartais atveža prekes į Vilnių. Tai užsiprašiau, žadėjo atvežti pirmadienį komplektą. Kainos geros, vamzdžiai lenkiški SANIBUD. Tad gal jau pajudėsiu truputį į priekį, nes kuo toliau tuo labiau užknisa žemės etapas. Labai noriu greičiau jį užbaigti ir pagaliau lieti juodgrindes.

Komentarai

  1. Ooo sveikinimai su sitiek teigiamu pasikeitimu! :) Na naujas asfaltuotas kelias tikrai didelis pliusas, nes nebus jokiu dulkiu, kurios sestu ant langu, o ir vaziuoti malonu. Laukiam kitu naujienu!

    Sekmes!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip grazu kai tiek darbu jau padaryta, as tik pamata liepa liesiu. Kaip ir anksciau minejau labai svarbu geras susisiekimas su namais, kai nereikia kaskart vaziuojant zvirkeliu keiktis ir gadinti automobilio

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikiuosi teigiamai įvertinsi mano pastabą: ,,apie tai, kaip jam sekasi statyti namą pievos vidurį." Manau, turi būti ,,vidury", nuo žodžio ,,viduryje". Tiesiog turiu tokią keistenybę, negaliu susiturėti, jei randu kur viešoj erdvėj netyčia padarytą klaidą.
    Tavo blogas labai įdomus. Labai tikiuosi, kad tau pavyks įgyvendinti viską, ką išsvajojai.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nulinė kanalizacija: vamzdžiai atgulė į žemę

Pakalimai

3/4