Persilaužimas (lietui lyjant)

Štai ir prabėgo 6 (ar daugiau savaičių), atėjo ilgai lauktas rugsėjis. Dar Liepą aktyviai statęs pilaitę į dangų ir pasiekęs biudžeto bedugnę supratau, kad bus "popierinė duobė". Kaip apskaičiavau taip viskas ir vyko. Kadangi nieko ypatingo statybvietėje nevyko, nuotaika buvo niūroka, apleidau ir šį dienoraštį. Bet ši savaitė jau smagesnė ir tam yra priežasčių:

1. Bankas patvirtino paskolą. Tiesa ne tokią, kokią tikėjausi, bet galime judėti toliau. Šiuo metu vyksta popierių tvarkymas. Ryt eisiu pas notarą įkeisti sodybą. Šiuos reikalus tvarkant jau susidūriau su blogąja krizės grimasa: pastatyti namą iki esamos būsenos kainavo 200 tūkst. Rinkos vertė yra 80 tūkst. (!!!) Siaubas! Dabar suprantu, kodėl bankai "užrišo" paskolas. Galima statyti nebent tik sau, apsisprendęs gali sau tai leisti ar ne. Ekonominės logikos nė kvapo.

2. Atnaujinau derybas dėl stogo. Turiu vieną pusėtiną variantą, bet plačiau nedetalizuosiu, kol neturėsiu kontrakto. Rangovas atrodo rūpestingas, detaliai ir smulkiai pasakoja niuansus. Gal pavyks susitarti.

O kol pievom lakstė basakojis rugpjūtis ir statyboje mezgėsi voratinkliai, aš taip pat nesėdėjau rankas sudėjęs. Dažnai vasarojome su šeimyna ir draugais. Svajojau, klausiausi žinovų patarimų ir kritikos.



Ką galėjau pasitvarkiau. Progresas: elektrifikacijos įvadas ir statybinė elektros skydinė. Bus galima virinti metalo konstrukcijas ir pasišviesti Lenino lempute.

Kadangi statybų nelabai išmanau tai į namą daugiau per daug ir nelandžiojau. Tačiau tvarkiau aplinką. Kasiau žemes ir karučiu vežiojau ir tvarkiau šlaitus.

Jei pamenate, per pievą tiesiant keliuką ir jį „įjungiant“ į valstybinį kelią reikėjo prasiaubti kalvoje tarpeklį. Mat sklypo pakraštyje palei kelią buvo kalva, kokių 3 metrų aukštumos. Prakasus tarpeklį nutiestas keliukas. Tačiau likę kraštai – naujieji šlaitai liko be augalinio sluoksnio. Vien molis, smėlis... Lietus tą gėrį plovė žemyn išrausdamas baisingus griovius, nešė molį/smėlį į šalia kelio einantį vandens nubėgimo griovą, ją užkišdamas.

Žodžiu sugalvojau gelbėti šį kūrinį paprastuoju būdu: molio/smėlio šlaitus užpilti žemėmis - augaliniu humuso sluoksniu, kurį traktorius nustumdė darydamas kelią. Tai toks juodžemis sumišęs su žolių šaknelėmis ir velėnos gabalais. Apačioje palei kelią kroviau velėnų juostą, o viršun juodžemis.

Žemėse priaugs žolynai, jų šaknys supins velėnas, šios surakins, sutvirtins paviršių. Viskas žaliuos, augs pievų gėlės. Bus smagu įvažiuoti į neperlendą per tokį žalią koridorių :D

Darbelis nelengvas: vienoje vietoje kastuvu krauni juodžemį į karutį. Karučiu stumi iki vietos. Atvykęs mėtai žemes į šlaitą. Dengiama 3 -10 cm sluoksniu, juodžemio storis priklauso nuo po juo esančio molio/smėlio paviršiaus. Lietus išgraužė griovius, tad juo reikia storiau užpilti žeme.


Hm, išsiplėtojau, bet iš tiesu tai didelis darbas. Darau jį nuo liepos ir dar nebaigiau. Nors nuvežiau šimtus karučių, dar liko koks 25%. Dabar suprantu kodėl žmonės sako, kad aplinkos tvarkymas brangiai kainuoja. Tie žemės darbai tikrai sunkūs... o jei sodo plotas apie hektarą... Žodžiu, dabar turėsiu užsiėmimo iki pat pensijos.

Bet sunkūs darbai išėjo puiki atgaiva nuo nykaus ofisinio darbo. Prisibuvau grynam ore, jau numečiau apie 10 kg !


Mažoji sodybos šeimininkė su močiute :)

Komentarai

  1. Jei ne paslaptis, kokias paskolos salygas pavyko sutarti su SEB'u.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Standartines, nieko ypatingo: paskola eurinė, aišku. Išmokėjimas etapais,per 12 men. pasiekti 100% baigtumą ir pan. Svarbiausia, kad įmanoma tęsti darbus.

    AtsakytiPanaikinti
  3. O kaip su palukanu norma, nes as noriu pasitikrinti ar ji pas mane yra normali.

    AtsakytiPanaikinti
  4. nenoriu viešinti. Parašyk man meilu savo, o aš tau savo. Taip ir pasilygisnim dydžius :D andriusch@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveiki visi,

    Aš esu privati paskola skolintojas, patikimas, patikimas skolintojas; Aš skolinti įmonėms ir privatiems asmenims ne mažos ir prieinamą palūkanų norma 2%. Jei buvo atsisakyta bankas finansų įstaiga vieną ar daugiau priežasčių paskolą. Ar jūs ieškote verslo paskolos, asmeninės paskolos, būsto paskolos, automobilių paskolos, studento paskolą, skolos konsolidavimo paskolą, neužtikrintos paskolos ir rizikos kapitalo? Jūs esate tinkama vieta jūsų paskola sprendimai Jei jus domina paskolos pasiūlymas, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu: (rolandfredrickloaninsuranceplc@gmail.com)
    Linkėjimai,

    Ponas Roland Fredrick.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Mano vardas yra Ana Michael, GARANTIJŲ TEISINGUMO PASKOLŲ VADOVO. Ar jums reikia skubios paskolos, kad galėtumėte sumokėti savo skolas, ar jums reikia paskolos, kad pagerintumėte savo verslą, ar reikia konsolidavimo paskolos, hipotekos ar kitų paskolų? Ar jus bankai ir kitos finansinės institucijos atmetė? Ieškokite ne daugiau, nes mes esame čia, kad visi jūsų finansiniai sunkumai atitiktų praeitį !!! Mes suteikiame paskolas įmonėms, privatiems subjektams ir patikimiems asmenims už mažą ir įperkamą palūkanų normą nustatytam 1-30 metų laikotarpiui ir šešių mėnesių lengvatiniam laikotarpiui iki mėnesio įmokos pradžios. Galite susisiekti su mumis el. Paštu: (anamichaelguarantytrustloans@gmail.com)
    Ačiū

    AtsakytiPanaikinti

  7. Ar jums reikia greitai su santykinai žemos palūkanų normos, kaip skubiai paskola
    3 %? Mes siūlome verslo paskolos, asmeninės paskolos, būsto paskolos, auto paskolos, studento paskolą, skolos
    konsolidavimo paskola e.t.c. nesvarbu jūsų kredito balas. Mes garantuojame dalinkite
    finansines paslaugas daugelis mūsų klientų visame pasaulyje. Su mūsų lanksčios skolinimo
    paketai, paskolos, galima apdoroti ir perduoti per trumpiausias paskolos
    laiko įmanoma, susisiekite su mūsų specialistų patarimus ir finansų planavimas. Jei reikia,
    greitai paskolos susisiekti su mumis elektroniniu paštu: george_switzer@yahoo.com

    AtsakytiPanaikinti
  8. Pieteikties uz aizdevumu, lai ātri un ērti apmaksātu rēķinus un atjaunotu finansējumu jūsu projektam ar lētāko procentu likmi 3%, lai sazinātos ar mums šodien, izmantojot: trustfunds804@outlook.com. Aizdevumam nepieciešams aizdevuma piedāvājums, mūsu minimums ir 1,000.00 izvēle aizņemties jebkuru naudu, esmu sertificēta reģistrācija un aizdevēji Legit, šodien varat sazināties ar mums, ja jūs interesē. Lai saņemtu šo aizdevumu, sazinieties ar mani, lai iegūtu plašāku informāciju par aizdevuma procesu. jo aizdevuma nosacījumi un aizdevuma summa tiks pārskaitīta jums. Man ir nepieciešama jūsu steidzamā atbilde, ja jūs interesēties.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Ar jums reikia paskolos? Tai yra informuoti plačiajai visuomenei, kad paskolos iš privačios paskolos daktarė Irene Fernandez turi atidaryti finansinę galimybę tiems, kuriems reikia jokios finansinės pagalbos. Asmenims, įmonėms ir įmonėms suteikiame 2% palūkanų normos paskolas su aiškiomis ir suprantamomis sąlygomis.
    Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu: (ivanaleksandraloanfirm@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Sveiki,
    Aš esu ponas Joshas Hawley, paskolos teikėjas, kuris teikia paskolą asmenims, įstaigoms, organizacijoms ir tt tik 2% palūkanų normos neturintis įkeistos paskolos. Ar jums reikia tiesioginės paskolos, kad galėtumėte sumokėti skolą ar Ar jums reikia paskolos, kad pagerintumėte savo verslą? Jus bankai ir kitos finansų institucijos atmetė? Ar jums reikia konsolidavimo paskolos ar hipotekos? Visi jūsų rūpesčiai baigėsi, nes mes esame čia, kad visi jūsų finansiniai sunkumai atitiktų praeitį.
    Susisiekite su mumis el. Paštu (Joshhawleyloanfirm@gmail.com), jei norite gauti daugiau informacijos ..

    Sveikiname!

    AtsakytiPanaikinti
  11. Sveiki visi,

    Aš esu privatus skolintojas, aš siūlau paskolą 2 proc. Tai yra teisėta bendrovė, turinti garbę ir skirtumą. Mes esame pasiruošę padėti jums išspręsti bet kokią finansinę problemą, kurią esame, mes siūlome visas paskolos rūšis, taigi, jei jus domina paskolos pasiūlymas Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu: (anggadiman1@gmail.com)

    Taip pat pateikite išsamią informaciją, kad galėtume nedelsdami pradėti paskolą.

    Vardas:
    Reikalinga suma:
    Trukmė:
    Šalis:
    Paskolos tikslas:
    Mėnesinės pajamos:
    Telefono numeris:

    Susisiekite su mumis, pateikdami anksčiau pateiktą informaciją apie mūsų el. Laišką: anggadiman1@gmail.com

    Pagarbiai jums visiems.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Mūsų kompanija dirba pagal aiškius, lanksčius, skaidrius ir lengvai suprantamus terminus. Mes siūlome labai mažas palūkanų normas, susijusias su ekonominės veiklos sulėtėjimu (nuosmukiu) daugumoje pasaulio šalių. Galite turėti blogą kreditą, dabar mūsų įmonė siūlo įperkamą palūkanų normos paskolą, taigi ko jums reikia lėšų, kad padidintumėte savo verslą? Ar jums reikia pinigų kai kuriais asmeniniais tikslais? Kodėl nesikreipkite į mus dabar, kai siūlome asmenims ir teisines paskolas, kurių palūkanų norma yra 3%, ne ilgiau kaip 25 metus. Suinteresuotas pareiškėjas gali susisiekti su mumis elektroniniu paštu dabar: paulsonloaninvestment@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  13. Are you looking for an urgent loan? I have a good news for you! We offer loans ranging from$1000 to $50 million at 3% interest rate per year.We offer Loans for business development, personal loans, auto loan etc, We are certified, trustworthy, reliable, efficient, fast and dynamic, If interested contact us at e-mail: willianloanfirm6@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  14. Gera diena,
    Ar esate finansinių sunkumų? Pateikite už prieinamą paskolą 2%
    palūkanų norma, kad galėtumėte sumokėti savo skolas, Norėdami pradėti naują verslą,
    išplėskite savo verslą ir tt, jei TAIP susisiekite su mumis, norėdami gauti daugiau informacijos
    apie paskolą tik šiuo el. pašto adresu: hobelmanfinance@gmail.com

    KONTAKTAI EMAIL: hobelmanfinance@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  15. Ar jums reikia paskolos? JEI TAIP! Susisiekite su "Hobelman Finance and Mortgages Limited". Suteikiama mažų ir didelių paskolų suma. Mes siūlome paskolas už prieinamą 2% palūkanų normą. Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu hobelmanfinance@gmail.com, o jūsų bendradarbiavimas su mumis bus geros patirties. +17816567138 kreditas yra atviras visiems nepriklausomai nuo pilietybės.

    AtsakytiPanaikinti
  16. Aš teikiu paskolas įmonėms ir asmenims su pagrįstomis palūkanų normomis 2%. El. Laiškas: (christywalton355@gmail.com), jei jus domina paskolos pasiūlymas.

    AtsakytiPanaikinti
  17. Sveiki,
    Ar jums reikia skubios paskolos? Ar esate skolingas? Ar turite blogą kreditą? ar bankai atmetami, ar jums reikia paskolos, kad pradėtumėte savo verslą? Mes suteikiame paskolas žmonėms, nepaisant jų blogų / blogų kredito balų. Mes suteikiame tiek verslo, tiek asmenines paskolas, kurių ilgalaikė ir trumpalaikė trukmė yra jūsų pasirinkta, su maža palūkanų norma 2% per metus asmenims ir įmonėms. Mūsų paskolų programuotojas yra greitas ir patikimas, taikomas šiandien ir gauna jūsų momentinį atsakymą. Mūsų paskolos yra gerai apdraustos, 100% garantuotos ir klientai užtikrina maksimalų saugumą. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis per mūsų el. Pašto adresą: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
    El. Paštas: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
    Ponia Magret james MD / generalinis direktorius

    AtsakytiPanaikinti
  18. IMMACULATE ATSISKAITYMO PASLAUGŲ TEIKĖJAI LIMITED

    Išspręskite savo finansines problemas per 24 valandas.

                 Ar esate uždarbis arba verslo savininkas?
          Gaukite nuo 1000 EUR - 200 000 000 EUR paskolos per 24 valandas
                               be užstato.

                   Paprastas pinigų sprendimas.

    Norėdami gauti daugiau užklausų, susisiekite su mumis adresu: immaculateloanprovidersltd@gmail.com
    Generalinis direktorius: ponia Benjamine
    arba apsilankykite mūsų filiale: 29 lygis, Tiffany bokštas, "Jumeirah Lakes Towers Dubai". JAE


    Susisiekite su mumis adresu: immaculateloanprovidersltd@gmail.com

                                  Dėkoju

    AtsakytiPanaikinti
  19. Ar ieškote trumpalaikio piniginio paskolos? "Mūsų įmonė dirba pagal aiškius, lanksčius, skaidrius ir lengvai suprantamus terminus. Mes siūlome labai mažas palūkanų normas, susijusias su ekonominės veiklos sulėtėjimu (nuosmukiu) daugumoje pasaulio šalių. Galite turėti blogą kreditą, dabar mūsų įmonė siūlo įperkamą palūkanų normos paskolą, taigi ko jums reikia lėšų, kad padidintumėte savo verslą? Ar jums reikia pinigų kai kuriais asmeniniais tikslais? Kodėl nesikreipkite į mus dabar, kai siūlome asmenims ir teisinėms paskoloms, kurių palūkanų norma yra 3%, ne ilgiau kaip 25 metus. Suinteresuotas pareiškėjas gali susisiekti su mumis elektroniniu paštu dabar: paulsonloaninvestment@gmail.com arba Whats App number +18077007921

    AtsakytiPanaikinti
  20. Ar ieškote greito piniginio paskolos? Mūsų įmonė dirba pagal aiškius, lanksčius, skaidrius ir lengvai suprantamus terminus. Mes siūlome labai mažas palūkanų normas, susijusias su ekonominės veiklos sulėtėjimu (nuosmukiu) daugumoje pasaulio šalių. Galite turėti blogą kreditą, dabar mūsų įmonė siūlo įperkamą palūkanų normą, taigi ko jums reikia lėšų, kad padidintumėte savo verslą? Ar jums reikia pinigų kai kuriais asmeniniais tikslais? Kodėl nesikreipkite į mus dabar, kai siūlome asmenims ir teisinėms paskoloms, kurių palūkanų norma yra 3%, ne ilgiau kaip 25 metus. Suinteresuotas pareiškėjas gali susisiekti su mumis elektroniniu paštu dabar: paulsonloaninvestment@gmail.com arba Whats App number +18077007921

    AtsakytiPanaikinti
  21. Ar jums reikia paskolos, kad pradėtumėte verslą arba sumokėtumėte savo sąskaitas ir verslo finansinę informaciją apie nekilnojamąjį turtą ir bet kokio pobūdžio verslo finansavimą ( Creditplusfinance11@gmail.com arba Whatsapp +16234044993 ). Mes taip pat siūlome paskolas asmenims, įmonėms ir įstaigoms 3% palūkanų norma. Mes suteikiame paskolą rimtiems asmenims, norintiems gauti paskolą, jei susidomėjote, susisiekite su šiuo el. Pašto adresu: Creditplusfinance11@gmail.com arba WhatsApp +16234044993

    AtsakytiPanaikinti
  22. Sveiki
    Tai yra informuoti visuomenę, kad esame krikščionių organizacija, įsteigta padėti žmonėms, kuriems reikalinga pagalba, pvz., Finansinė pagalba. Taigi, jei jūs susiduriate su finansiniais sunkumais arba esate bet kokių finansinių problemų, ir jums reikia lėšų pradėti savo verslą, arba jūs turite sumokėti savo sąskaitas, kurių pasirinkta ilga ir trumpalaikė trukmė, esant mažai palūkanų normai 2% per metus asmenims ir įmonėms. Prašome susisiekti su mumis šiandien el. Pašto adresu: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM) Biblija sako (Lk. 11:10). Kiekvienam, kas prašo, gauna; Tas, kuris ieško, randa; ir prie stulbino durys bus atidarytos. Taigi nepraleiskite šios galimybės, nes Jėzus yra tas pats vakar, šiandien ir amžinai. Prašau, kad tai yra rimtai nuogąstaujanti, o Dievas bijo žmonių. Gaukite nuoširdžius sveikinimus nuo krikščionių organizacijos. Susisiekite su mumis šiandien šiuo el. Pašto adresu: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)
    Mūsų Whatsapp numeris yra: +2348071242538

    AtsakytiPanaikinti
  23. Ar jums reikia paskolos, kad pradėtumėte verslą arba sumokėtumėte savo sąskaitas ir verslo finansinę informaciją apie nekilnojamąjį turtą ir bet kokio pobūdžio verslo finansavimą ( Creditplusfinance11@gmail.com ). Mes taip pat siūlome paskolas asmenims, įmonėms ir įstaigoms 3% palūkanų norma. Mes suteikiame paskolą rimtiems asmenims, norintiems gauti paskolą, jei susidomėjote, susisiekite su šiuo el. Pašto adresu: Creditplusfinance11@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  24. Pateikite už paskolą greitą ir patogų būdą apmokėti sąskaitas ir atnaujinti savo projekto finansavimą pigiausiu 3% palūkanų normu, kad susisiektumėte su mumis šiandien per: worthamloanfim11@gmail.com. Paskola reikalinga paskolos pasiūlymui, mūsų minimalus yra 1,000.00 pasirinkimas skolintis bet kokius pinigus, esu sertifikuota registracija ir kreditoriai Legit, galite su mumis susisiekti šiandien, jei jus domina. Norėdami gauti šią paskolą, susisiekite su manimi, jei norite gauti daugiau informacijos apie paskolos procesą. nes paskolų sąlygos ir paskolos suma jums bus pervestos. Man reikalingas skubus atsakymas, jei jus domina.

    AtsakytiPanaikinti
  25. ĮSIPAREIGOJANČIO PASIŪLYMO PAAIŠKINIMAS BE ATRANKOS MOKESČIAI

    Sveiki,

    Kokie yra jūsų finansiniai poreikiai?
    Mes suteikiame paskolas mažiausiai nuo 2 000 JAV dolerių iki maksimalios 100 000 000 JAV dolerių su patogia trukme, kuri yra nuo 1 iki 30 metų ir labai mažesnė 3% palūkanų norma. Susisiekite su mumis el. Paštu: constantloanfirm1@gmail.com


    Ar jums reikia verslo paskolos?
    Ar jums reikia asmeninės paskolos?
    Ar norite pirkti automobilį?
    Ar norite refinansuoti?
    Ar jums reikia hipotekos paskolos?

    Ar jums reikia didžiulio kapitalo, kad pradėtumėte savo verslo pasiūlymą ar plėtrą? Ar jūs praradėte viltį ir manote, kad nėra jokios išeities, o jūsų finansinė našta išlieka?
    Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo verslo bendradarbiavimo

    Susisiekite su mumis el. Paštu: constantloanfirm1@gmail.com
                                        constantloanfirm@yahoo.com

    AtsakytiPanaikinti
  26. Ar ieškote privataus skolintojo? Ar skubiai reikia paskolos? Ar turite blogą kreditą? Aš galiu padėti jums užtikrinti paskolą, kurios palūkanų norma yra tik 2%. 100% finansavimas su minimaliais dokumentais.
    Prašome grąžinti mus elektroniniu paštu: (lendersuccess@gmail.com), jei jus domina paskola, kad galėtume suteikti daugiau informacijos apie mūsų paskolos sąlygas ir sąlygas.
    Dėkoju

    AtsakytiPanaikinti
  27. Ar jums reikia paskolos?

    Ar esate verslo vyras ar moteris? Ar jums reikia lėšų, kad pradėtumėte savo verslą? Ar jums reikia paskolos, kad išskaitytumėte savo skolą, sumokėtumėte savo sąskaitas ar pradėtumėte gražų verslą? Ar jums reikia lėšų savo projektui finansuoti? El. Paštas: ( Creditplusfinance11@gmail.com arba Whatsapp +16234044993 ) Mes siūlome garantuotas paskolos paslaugas bet kokia suma ir bet kuriai pasaulio daliai (asmenims, įmonėms, nekilnojamojo turto agentams ir korporacinėms įmonėms) už mūsų puikią 3% palūkanų normą. Norėdami gauti paraišką ir gauti daugiau informacijos, siųskite atsakymus į šį el. Pašto adresą: { Creditplusfinance11@gmail.com arba Whatsapp +16234044993 }

    Štai keletas sričių, kurias galime jums padėti

    * Finansinis
    * Verslo paskolos
    * Asmeninė paskola
    * Investicinė paskola
    * Auto paskola
    * Statybos paskolos
    * Skolos konsolidavimas
    * Kredito linija
    * Paskolos nuoma
    * Antrasis hipoteka
    * Kredito išpirkimas
    * Automobilių paskolos
    * Hipoteka
    * Refinansavimo paskolos
    * Studentų paskolos


    El. Paštas: Creditplusfinance11@gmail.com
    WhatsApp +16234044993

    AtsakytiPanaikinti
  28. "Sky World" paskolos įmonė, mes suteikiame paskolas palūkanų norma 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
     

    Gera diena sir / ma am.

    Mes esame privati bendrovė ir mes siūlome paskolas mažomis palūkanų normomis, nustatydami paskolos sumą nuo 100 mln. Paskolų atidėjimų 1000 dolerių paskolos verslo plėtrai: pranašumo / verslo plėtros konkurencingumui.

    Mes siūlome įvairią paskolą

    * Asmeninės paskolos (užtikrintos ir neužtikrintos)
    * Verslo paskolos (užtikrintos ir neužtikrintos)
    * Konsolidavimo paskola
      
    Nėra išankstinių mokesčių.

    Dėkojame, kad nusprendėte skaityti šį skelbimą.
    Norėdami gauti daugiau informacijos ir užklausų, šiandien išsiųskite mums el. Laišką
    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com


    Sarah Williams.

    AtsakytiPanaikinti
  29. "Sky World" paskolos įmonė, mes suteikiame paskolas palūkanų norma 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
     

    Gera diena sir / ma am.

    Mes esame privati bendrovė ir mes siūlome paskolas mažomis palūkanų normomis, nustatydami paskolos sumą nuo 100 mln. Paskolų atidėjimų 1000 dolerių paskolos verslo plėtrai: pranašumo / verslo plėtros konkurencingumui.

    Mes siūlome įvairią paskolą

    * Asmeninės paskolos (užtikrintos ir neužtikrintos)
    * Verslo paskolos (užtikrintos ir neužtikrintos)
    * Konsolidavimo paskola
      
    Nėra išankstinių mokesčių.

    Dėkojame, kad nusprendėte skaityti šį skelbimą.
    Norėdami gauti daugiau informacijos ir užklausų, šiandien išsiųskite mums el. Laišką
    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com


    Sarah Williams.

    AtsakytiPanaikinti
  30. Ar esate verslo vyras ar moteris? Ar jums reikia lėšų, kad pradėtumėte savo verslą? Ar jums reikia paskolos, kad išskaitytumėte savo skolą, sumokėtumėte savo sąskaitas ar pradėtumėte gražų verslą? Ar jums reikia lėšų savo projektui finansuoti? El. Paštas: (trustfunds804@outlook.com) Mes siūlome garantuotas paskolos paslaugas bet kokia suma ir bet kuriai pasaulio daliai (asmenims, įmonėms, nekilnojamojo turto agentams ir korporacinėms įmonėms) pagal mūsų puikią 3% palūkanų normą. Norėdami gauti paraišką ir gauti daugiau informacijos, siųskite atsakymus į šį el. Pašto adresą: {trustfunds804@outlook.com}

    AtsakytiPanaikinti
  31. AR BŪTINA PASKOLOS?

    Ar esate verslo vyras ar moteris? Ar jums reikia lėšų, kad pradėtumėte savo verslą? Ar jums reikia paskolos, kad išskaitytumėte savo skolą, sumokėtumėte savo sąskaitas ar pradėtumėte gražų verslą? Ar jums reikia lėšų savo projektui finansuoti? El. Paštas: ( larryellisonfinance@gmail.com) Mes siūlome garantuotas paskolos paslaugas bet kokia suma ir bet kuriai pasaulio daliai (asmenims, kompanijoms, nekilnojamojo turto agentams ir korporacinėms organizacijoms) pagal mūsų puikią 2% palūkanų normą. Norėdami gauti paraišką ir gauti daugiau informacijos, siųskite atsakymus į šį el. Pašto adresą: larryellisonfinance@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  32. Aš ana pagal vardą. Aš gyvenu JAV, noriu pasinaudoti šia terpine, norėdamas įspėti visus paskolų ieškotojus, kad jie būtų labai atsargūs, nes visur yra sukčiai. Prieš keletą mėnesių aš buvau finansiškai įtemptas, o dėl savo beviltiškumo mane sukčiaujo keli internetiniai skolintojai. Aš buvau beveik prarastą viltį, kol mano draugas manęs nukreipė į labai patikimą skolintoją, vadinamąjį vyskupą Eliją, kuris skolina man 700 000 USD per 72 valandas be streso. Jei jums reikia bet kokios paskolos, tiesiog kreipkitės į jį šiuo adresu: (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) ARBA "WhatsApp": +2349035555247 Aš naudoju šią terpę, kad įspėtų visus paskolų ieškotojus dėl pragaro, kurį aš praėjo per rankas tie apgaulingi skolintojai. Ir aš nenoriu, kad net mano priešas praeitų per tokį pragarą, kad perėjau į šių apgaulingų internetinių skolintojų rankas, taip pat norėčiau, kad padėtumėte man perduoti šią informaciją kitiems, kuriems taip pat reikia paskolos, kai tik jūs Aš taip pat gausiu paskolą iš vyskupo Elijos, meldžiuosi, kad Dievas jam duotų ilgą gyvenimą.

    Dievas jį palaimins amžinai.

    Anna Vegas

    AtsakytiPanaikinti
  33. "Sky World" paskolos įmonė, mes suteikiame paskolas palūkanų norma 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
     

    Gera diena sir / ma am.

    Mes esame privati bendrovė ir mes siūlome paskolas mažomis palūkanų normomis, nustatydami paskolos sumą nuo 100 mln. Paskolų atidėjimų 1000 dolerių paskolos verslo plėtrai: pranašumo / verslo plėtros konkurencingumui.

    Mes siūlome įvairią paskolą

    * Asmeninės paskolos (užtikrintos ir neužtikrintos)
    * Verslo paskolos (užtikrintos ir neužtikrintos)
    * Konsolidavimo paskola
      
    Nėra išankstinių mokesčių.

    Dėkojame, kad nusprendėte skaityti šį skelbimą.
    Norėdami gauti daugiau informacijos ir užklausų, šiandien išsiųskite mums el. Laišką
    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com


    Sarah Williams.

    AtsakytiPanaikinti
  34. Skubus skolos pasiūlymas

    Gera diena, pone,

    Auto paskolos
    Būsto paskolos
    Verslo paskolos
    Asmeniniai paskolos
    Nekilnojamojo turto paskola.

    Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome susisiekti su mumis, + 12028584154
    El. Paštas: worldbirdloan0944@gmail.com
    Interneto svetainė: www.loansbyworld.com/

    Biuro adresas
    108 Frederick Street Greenville, SC 29607
    Paskolos atstovas: HARRISON PETERSON

    Ačiū.ww11

    AtsakytiPanaikinti
  35. Sveikinu visus! Jei jums reikia paskolos, susisiekite su šiuo el. Pašto adresu: collins_jamesfinance555@hotmail.com arba whatsapp +2348187447934. Jis jus laimins. Mano vardas Santigo Ortega

    AtsakytiPanaikinti
  36. Sveiki, ponios ir ponai, ar jums skubiai reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos ar hipotekos paskolos? Jei taip, patariu susisiekti su „Sunshine Financial Group“ šiuo el. Pašto adresu (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com), kad gautumėte paskolą

    „Sunshine Financial Group“ yra visapusiška finansinių paslaugų įmonė, pasiryžusi padėti jums pagerinti ilgalaikę finansinę sėkmę. Mūsų pritaikytos programos yra skirtos padėti augti, apsaugoti ir išsaugoti Jūsų turtą, teikiant personalizuotą aptarnavimą ir patirtį.

    Jei buvote taip sunku gauti paskolą iš savo vietinių bankų ar kitų finansų įstaigų, nebijokite, nes mes padėjome daugeliui asmenų ir organizacijų, susiduriančių su finansiniais sunkumais visame pasaulyje. Kai kreipiatės su mumis, kreipiatės į patikimą įmonę, kuri rūpinasi jūsų finansavimo poreikiais. Jūs pasirūpinsite per visą procesą.

    PAGRINDINIAI PRIVALUMAI;

    - Taikyti bet kuriuo metu ir bet kur.
    - Gauti grynuosius pinigus per mažiau nei 24 valandas
    - Pasiskolinkite nuo 1000 iki 30 mln. Eurų
    - Nėra paslėptų mokesčių.
    - Maža 3% palūkanų norma
    - Jūs gaunate galimybę pasirinkti grąžinimo datą - kas savaitę, kas mėnesį arba kasmet - 1–30 metų.
    - Mes siūlome tiek užtikrintas, tiek neužtikrintas paskolas

    Jei jums reikia skubios paskolos per 24 valandas, prašome parašyti toliau nurodytą el. Laišką, jei norite gauti daugiau informacijos

    El. Paštas: (sunshine_fginc@outlook.com)
    El. Paštas: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447903159998

    Šilti linkėjimai

    AtsakytiPanaikinti
  37. Sveiki

    Ar jums reikia paskolos asmeniniam ar verslo poreikiui? Čia jums yra geros naujienos. Jūs esate tinkamoje vietoje. Mes galime teikti verslo ir asmenines paskolas / paskolas įmonėms ir asmenims, kurių palūkanų norma yra 3%.
    El. Paštas: azertmorter@gmail.com
    whatsapp: +13219993670
    Alexander Lynge
    garantuotas paskolos pasiūlymas

    AtsakytiPanaikinti
  38. Sveiki visi,

    Ar susiduriate su kai kuriais finansiniais sunkumais ir reikia finansinės pagalbos? Ar esate skoloje? Reikia finansinės pagalbos, kad galėtumėte mokėti savo skolą ir patenkinti savo asmeninius poreikius? Ieškokite daugiau! Pasikonsultuokite su „Union Capital Investment“ ir galutinai išspręskite savo finansines problemas. Mes suteikiame paskolas labai žemomis palūkanų normomis, mes galime jums padėti su paskola.


    Susisiekite su mumis dabar: unioncapitalinvestment.org@gmail.com ir būkite vienas iš tų, kurie pateikia savo patikimų paslaugų liudijimus.

    Sveikina
    Sąjungos kapitalo investicijos
    Autorinės teisės © 2019 „Union Capital Investment Organization“.

    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    unioncapitalinvestment.org@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  39. Rychlá a spolehlivá nabídka půjček Nabízím vám jediný finanční půjčku od přímého investora od 50 000 do 50 000 000 Kč. Tato nabídka platí pro celou Českou republiku a pro všechny občany. Splatnost tohoto úvěru může být stanovena na 240 měsíců s možností předčasného splacení za jakoukoli cenu a bez zvýšení. Vezměte úvěr v plné výši a zaplatíte své prostředky do 24 hodin. Chcete-li půjčit, napište na adresu: lubicapotocka4@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  40. Kreditautomatkort tillgängliga över hela världen
    Hej Är så glad att jag fick min från Desmond Berling. Mitt tomma ATM-kort kan ta ut € 2 000 dagligen. Jag fick det från honom förra veckan och nu har jag 14 000 euro gratis. Den tomma bankomaten tar ut pengar från alla bankomater och det finns inget namn på det, det är inte spårbart och nu har jag pengar för företag och tillräckligt med pengar för mig och min familj att leva på. Jag är verkligen glad att jag träffade Desmond Berling eftersom jag träffade två personer före honom och de tog mina pengar för att inte veta att de var bedrägerier. Men är glad nu. Desmond Berling skickade kortet via DHL och jag fick det på två dagar. Få ditt eget kort från honom nu är han inte som någon annan bedräger som låtsas ha ATM-kortet. Jag är tacksam mot Desmond Berling eftersom han plötsligt ändrade min berättelse. Kortet fungerar också i alla länder.
    Kontaktperson Desmond Berling
      E-post: atmservices44@aol.com
    hacklords.investors@gmail.com
       whatsapp +17042750147
    mobil +441865922067

    AtsakytiPanaikinti
  41. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

    AtsakytiPanaikinti
  42. Получаването на легитимен заем винаги е бил огромен проблем за клиенти, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение на проблема. Въпросът за кредита и обезпечението е нещо, от което клиентите винаги се притесняват, когато търсят заем от легитимен кредитор. Но .. ние направихме тази разлика в кредитната индустрия. Можем да организираме заем от порядъка на $ 5,000.00 USD до $ 500,000.000.00 USD на ниво от 3% лихва. Моля, отговорете незабавно на този имейл: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

    Нашите услуги включват следното:

    Консолидация на дълга

    Втора ипотека

    Бизнес заеми

    Лични заеми

    Международни заеми

    Заем за всякакви видове

    Семеен заем
    ние финансираме малка фирма за заем, посредници, малки финансови институции, тъй като разполагаме с неограничен капитал. За повече подробности относно закупуването на заем свържете се с нас, свържете се с нас WhatsApp +27653716382 свържете се с нас, моля, отговорете незабавно на този имейл: billjohnson.loanfirm011@gmail.com


    Г-н Бил Джонсън

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nulinė kanalizacija: vamzdžiai atgulė į žemę

Pakalimai

3/4