Objektą saugo policija

Sveiki gyvi sulaukę juodųjų 2010! Nesinori tirštinti spalvų, bet tokios sudėtingos situacijos ištiesu nepamenu. Netekti pajamų su pusiau pastatytu namu, dar tuo metu, kai objekto rinkos vertė yra lygi trečdaliui savikainos... Hm, atrodo tai išties rimtas iššūkis. Ir šį kartą tai nutiko būtent man. Na, bet nepasiduodame, nenukabiname nosies.

Kaip minėjau, šie įvykiai sutapo su etapėlio "Uždaryta dėžutė" pabaiga. Tačiau pastarosiomis savaitėmis darbų šiek tiek vyko. Galutinai sudėta signalizacija. Sumontuota didžioji mano PARADOX komplekto dalis, visame name mirksi arti 20 ties judesiukų. Visos patalpos saugomos. Nuo šiandienos objektas jau priduotas apsaugos policijai. Tai šiek tiek atsikvėpiau.

Beje, vakar išsikviečiau matuotoją, kuris "nuėmė" statybų baigtumo statusą. Kadangi neaišku kokio ilgio pauzė manęs laukia, nusprendžiau fiksuoti ir kadastre registruoti baigtumo lygį. Vėliau to reikės vertinimui ir kitam paskolos "gabalui" gauti. Aišku, tas kainuos, bet etapui "uždaryti" tai yra būtina.

Taip pat, mažindamas įmokas keičiau paskolos valiutą (litus verčiau eurais). O tai reiškia, kad reikia daryti hipotekos lakšto koreagavimą. Žodžiu, veiklos netrūksta :)

Beje, vis dar neturiu paradinių durų. MEGRAME MEDIS darbas su klientais nepaliauja stebinti. Čia jaučiuosi, lyg krizė dar neprasidėjusi (jei pamenate, laikus, kai su statybininkais buvo išvis neįmanoma susikalbėti, kai jie darė ką norėjo ir ėmė pinigų tiek kiek norėjo). Būgtai durys ceche jau sumontuotos, bet niekaip neįmanoma suderinti laiko su statytojais. Kasdien girdžiu "Manjana". Šito iš Megrame tikrai nesitikėjau. O dar turint omenyje mano durų kainą, tai išvis patyliu. Na, bet ką padarysi, reikia apsišarvuoti kantrybe ir tikėtis, kad rytoj jie "tikrai 100 procentu duris įstatys"....

Kelios foto darytos gruodžio 27 dieną

Didysis ir mažasis šeimininkai žvalgosi valgomajame :)


Garažas. Matyti vata užtaisytos pastogės. Kad mažiau vėjai trauktų.


"Paradinė" pietryčių pusė.


Paradinis kemas, šiaurės rytų kampas.
Kadangi nėra juodgrindžių, po garažo vartais sukrovėme paletę plytų ir uždarėme skylę.
Ir dar vatos paklojau, kad sandariau būtų.


Vakarinė pusė, "terasos kiemas".
Tądien tai buvo toks molynas purvynas.
Bet įsivaizduoti žolynėlį darosi vis lengviau... :)


Na, palinkėkite sėkmės.
To reikia kaip niekada :)

Komentarai

  1. Kantrybes ir daugiau issaugotu nervu :) Va ko tau reikia. O namas tai ispudingas. Kaip sakant thumbs up :) Nenukabink nosies, atsils orai, nusipirksi pirstines, kastuva, pasisesi zolyte iskart dusia atsigaus. Sekmes :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dziugu, kad turi plana kaip judeti i prieki, skaudu, kad siai dienai su finansais "stop", bet juk jaunas, energingas esi - iskastysi si s. ir po keliu metu prisiminsi kaip "gyvenimo patirti". Dideles sekmes tau ir kantrybes seimynai. "Junera"

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sėkmės, sėkmės ir dar kartą sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nulinė kanalizacija: vamzdžiai atgulė į žemę

Pakalimai

3/4